Mislim da smo svi dosta dugo bili u monoposlokom okruzenju, koje je prouzrovalo jako veliki otpot ka novom i nepoznatom. Veliki broj vas i danas telekom zove posta, i ne razlikujuci da je druga firma. Takodje svi mislite kako je to drzavna firma i kako ona jedino daje sigurnost. I telekom sada ima gazdu stranca a vjerovatno ubrzo i pravog stranca
U nekim situacijam vas i razumijem i ja sam korisnik i imam dosta pitanja, ali nikada nisam nesto osudjivao u samom startu. Ovo je tek startovalo i pokusava se pronaci nacin i mjesto pod ovim svodom, ali definitivno smo uticali na telekom da pocne da mijenja svoj stav. Zamislite samo da nije nilo drugih operatera u internetu kako bi sad izgledao vas pristup internetu. Iste stvari ce se desavati i u telefoniranju, koje ce vjerovarno ovako kako ga vi vidite opstati jos par godina.
Takodje, pristup u triple play paketu gdje cete dobiti besplano prikljucak je krajnje fer, probajte pa vidite da li je to ono sto ste mislili ili ne.
Ne smatram da ce telekom propasti i nestati, ali da cemo mi naci svoje korisnike i natjerati telekom da se zamisli to je sigurno.
Da, zaboravih za Rumuniju i druge zemlje. Mislim da sam vec o tome pisao i smijesno je ponavljati, situacija je krajnje prosta i u ovoj zemlji se to nudi po takvim cijenama, u drugim zemlja je druga realnost i druge cijene. To je realnost, nazalosto nije prihvatljiva ali sta se moze. Velike su tendencije da se to dozivjeti promjene i mi smo u tom pravcu vec spremili neke akcije, ali morate shavtiti da one nisu drasticne nego korak po korak i uvijek moramo da pratimo sta nasa konkurencija smjera.
poz