Cjenovnik klasicnog telefoniranja

Moderator: katana

Re: Cjenovnik klasicnog telefoniranja

Postod pedja » 18 Feb 2008, 13:37

Kako ste na kraj srca. :)

Mislim da smo svi dosta dugo bili u monoposlokom okruzenju, koje je prouzrovalo jako veliki otpot ka novom i nepoznatom. Veliki broj vas i danas telekom zove posta, i ne razlikujuci da je druga firma. Takodje svi mislite kako je to drzavna firma i kako ona jedino daje sigurnost. I telekom sada ima gazdu stranca a vjerovatno ubrzo i pravog stranca :) , i ne vidim u cemu se on razlikuje od drugin operatera.
U nekim situacijam vas i razumijem i ja sam korisnik i imam dosta pitanja, ali nikada nisam nesto osudjivao u samom startu. Ovo je tek startovalo i pokusava se pronaci nacin i mjesto pod ovim svodom, ali definitivno smo uticali na telekom da pocne da mijenja svoj stav. Zamislite samo da nije nilo drugih operatera u internetu kako bi sad izgledao vas pristup internetu. Iste stvari ce se desavati i u telefoniranju, koje ce vjerovarno ovako kako ga vi vidite opstati jos par godina.
Takodje, pristup u triple play paketu gdje cete dobiti besplano prikljucak je krajnje fer, probajte pa vidite da li je to ono sto ste mislili ili ne.

Ne smatram da ce telekom propasti i nestati, ali da cemo mi naci svoje korisnike i natjerati telekom da se zamisli to je sigurno.

Da, zaboravih za Rumuniju i druge zemlje. Mislim da sam vec o tome pisao i smijesno je ponavljati, situacija je krajnje prosta i u ovoj zemlji se to nudi po takvim cijenama, u drugim zemlja je druga realnost i druge cijene. To je realnost, nazalosto nije prihvatljiva ali sta se moze. Velike su tendencije da se to dozivjeti promjene i mi smo u tom pravcu vec spremili neke akcije, ali morate shavtiti da one nisu drasticne nego korak po korak i uvijek moramo da pratimo sta nasa konkurencija smjera.

poz
Korisnikov avatar
pedja
Mega Juicer

Pridružio se: 28 Nov 2006, 11:46

Postod Dexy » 18 Feb 2008, 23:22

Kad pocnem imati bezgranicno poverenje u Telrad, mozda se i odlucim da im dam iste pare kao i Telekomu. Ali sve dok mi i kablovska tel. riknjava bar jednom mesecno, ne mogu da se pouzdam u njih. Dakle, i dalje ostajem pri stavu da ako spuste cene, mozda se i odlucim za tu soluciju, makar mi se otelo iz usta da im svaki put kad se pokvari neki signal izredam sve po spisku.
* Oni koji uÄ
Dexy
Welcoming Member

Postod Dexy » 18 Feb 2008, 23:26

Zolja je napisao:Pa koliko je meni poznato, cijena telefoniranja prema fiksnim i mobilnim mrezama u svijetu je niza kod telrada nego kod telekoma? Meni licno, VoIP ne treba, ali znam ljude koji ce rado uzeti tu uslugu.

Da je obrnuto, verovatno ne bi bilo problema, a ovako...za inostrane razgovore ipak imamo stari, dobri Skype.
* Oni koji uÄ
Dexy
Welcoming Member

Postod UmpahPah » 19 Feb 2008, 04:43

Ја сам Румунију навео као пример управо због овога што каже мој друг Зоља, односно сећања на "чрвене". Просто, пример из ког се види где су нас папчине и кркани довели. Да додам, к томе, да је њена плата, истина шефовска, 1500 евра. Е, мој Бане, за који ми кикирики радимо по овим "медијима", а?
Ако је Телрад ову услугу увео само зато да би Телекому показао да ће у њему имати конкуренцију, онда ја мислим да су у Телекому напунили гаће. :lol: Телрадова мрежа није довољно распрострањена (напротив!!!) да би у скоријој будућности могла да масовније привуче људе који имају некога у иностранству. Они ће, и даље, ако имају среће да могу увести АДСЛ, користити бесплатни Скајп (или шта већ).
Све у свему, ја (на пример) немам ама баш никакве потребе да се, под овим условима, за фискну телефонију обраћам Телраду.
Halefizikakapelaminazikovsky
Korisnikov avatar
UmpahPah

Postod Chupo » 26 Jun 2008, 19:23

...
Poslednji put menjao Chupo dana 11 Avg 2008, 15:36, izmenjena samo jedanput
nemoze to bez kabla
Chupo
Welcoming Member

Postod Chupo » 25 Jul 2008, 14:33

........
nemoze to bez kabla
Chupo
Welcoming Member

Postod mladent » 04 Dec 2009, 17:52

Bilo je ranije neke price, da ce se prilikom prelaska sa telekoma na telrad moci
zadrzati stari broj. Moze li ovo ?

tm
Korisnikov avatar
mladent

Lockacija: Bijeljina

Postod pedja » 25 Jan 2010, 19:44

Number-portability je zakonom garantovana kao i parvo na rad i slicne stvari
treba se boriti za to :)
nekad same ruke nisu dovoljne

poz

PS
radi se na tome ali ima dosta problema
Korisnikov avatar
pedja
Mega Juicer

Postod Zolja » 26 Jan 2010, 10:15

dal to znaci da treba da dignemo kuku i motiku da bi se ostvarilo zakonom zagarantovano pravo? :P
I ako je tako, hoces li da predvodis revoluciju, posto ti najbolje znas koji bi bili ciljevi borbe, da "ideoloski ne zalutamo" :D :D :D :D
-------------------------------------
"Ne raspravljaj se sa idiotom. Time se spustas na njegov nivo, a onda te on odradi na iskustvo..."
Korisnikov avatar
Zolja
Welcoming Member

Postod pedja » 26 Jan 2010, 17:27

ma jok, to su razumni ljudi samo ih treba zamoliti.
ko nije probao nece vjerovati
poz
Korisnikov avatar
pedja
Mega Juicer

Postod Zolja » 26 Jan 2010, 17:45

o da - apsolutno sam ubjedjen da u ovoj zemlji ima razumnih ljudi. Svaki dan vidjam takve... :roll:
"Ne raspravljaj se sa idiotom. Time se spustas na njegov nivo, a onda te on odradi na iskustvo..."
Korisnikov avatar
Zolja
Welcoming Member

Prethodni

Povratak na OBAVJEŠTENJE